Wie zijn wij

Het bestuur van het Nederlands Neurovasculair Genootschap bestaat uit een neuroloog, neuro-interventieradioloog en neurochirurg. Deze worden gekozen voor een termijn van 3 jaar. Het bestuur streeft ernaar nieuwe bestuursleden per tourbeurt te vervangen zodat er voldoende continuïteit is. Kandidaten kunnen zich aanmelden op de landelijke meeting. Ben jij geïnteresseerd dan meld je aan en als er meerdere kandidaten zijn zal er een stemming worden gehouden op de landelijke meeting.

Bestuur

Dr. J. (Jeroen) Boogaarts
Neurochirurg Radboud MC

Jeroen Boogaarts studeerde geneeskunde aan de universiteit Utrecht. Hij vervolgde met een assistentschap niet in opleiding en later in opleiding aan de afdeling neurochirurgie van het Radboudumc. Aansluitend aan de opleiding tot neurochirurg specialiseerde hij zich in de vasculaire en endovasculaire behandeling door een fellowship aldaar in 2009. Sindsdien is hij verbonden als staflid neurochirurg.

A.C.G.M. (Ad) van Es
Neuradioloog LUMC

Ad van Es is werkzaam als neuro-interventieradioloog en opleider in het LUMC. Ad doet onderzoek naar beeldvorming en behandeling van neurovasculaire aandoeningen en is specialist op het gebied van intra-arteriële trombectomie bij herseninfarcten

Dr. I.R. (Ido) van den Wijngaard
Neuroloog HMC

Ido van den Wijngaard studeerde geneeskunde aan de universiteit Gent. Aansluitend aan de opleiding tot neuroloog specialiseerde hij zich in de vasculaire en endovasculaire behandeling door een fellowship in Haaglanden MC en LUMC. Sinds 2016 is hij verbonden als staflid aldaar.

Jolijn Grouwstra
Medisch Secretaresse

Jolijn Grouwstra studeerde aan het Economisch College Nijmegen studierichting Medisch Secretaresse. Sinds juni 2002 is zij verbonden aan het stafsecretariaat Neurochirurgie als secretaresse.

Voorzitter:
Dr. J. (Jeroen) Boogaarts
Neurochirurg Radboud MC
Secretaris:
A.C.G.M. (Ad) van Es
Neuradioloog EMC
Penningmeester:
Dr. I.R. (Ido) van den Wijngaard
Neuroloog HMC
Secretaresse:
Jolijn Grouwstra
Medisch Secretaresse